Nieuws

Qsence start met eigen TV productie: I want my figure back

In I want my figure back volgen we kandidaten die plaatselijk van hun overtollige centimeters af willen. Gaat het ze lukken om in ca. 8 weken, 2 of misschien zelfs wel 3 kledingmaten te verliezen? Bekijk de afleveringen hier.

Cavitatie

Vet verwijderen met cavitatie

Wilt u plaatselijk afslanken, definitief afrekenen met probleemzones zoals een buikje, lovehandles, zadeltassen, vetophopingen of cellulite? Afslanken op gebieden waar u dat wenst is vaak niet mogelijk door alleen gezonde voeding, lijnen of sport. Liposuctie lijkt de oplossing, maar liposuctie is pijnlijk en risicovol.

Een doorbraak op het gebied van afslanken: cavitatie. Met cavitatie bereikt u het effect van een reguliere liposuctie, maar zonder chirurgische ingreep.

Cavitatie is de meest effectieve methode op het gebied van afslanken en figuurcorrectie

Cavitatie is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie. Na slechts enkele behandelingen bereikt u het resultaat van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie en blijvende littekens. Een cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief.

Bekend van RTL4 & RTL5: Volg de "afvallers" op RTL4 & RTL5 en zie zelf de voor en na resultaten!

Qsence (leverancier van beautyapparatuur) is gedurende 27 uitzendingen te zien in een heuse docusoap waarbij gebruikers en cliënten op de voet gevolgd worden.

Lees meer…

De voordelen van cavitatie

 • Direct meetbaar resultaat na slechts één cavitatie
  behandeling
 • Verlies in centimeters, zonder te sporten
 • Vet definitief weg
 • Reductie van cellulitis
 • Zeer plaatselijke behandeling mogelijk
 • Meerdere lichaamsdelen tegelijkertijd
  behandelen
 • Geen operatie, narcose of injecties
 • Geheel pijnloos

Afslanken d.m.v. cavitatie is de eerste stap naar zichtbare buikspieren

Buikspieren worden pas écht goed zichtbaar als er weinig tot geen vet op de betreffende lichaamszone zit. Vermindering van vet en vetophopingen zorgt ervoor dat de buikspieren beter zichtbaar worden. Na het verminderen van het overtollige buik vet kunnen de buikspieren getraind worden met buikspieroefeningen of door middel van een spierversteviging behandeling.

Wat zijn de resultaten?

Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 2 tot 6 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling.

Zijn de resultaten van cavitatie blijvend?

Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te houden en indien mogelijk ook sport, hierdoor worden nog betere resultaten behaald.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met u besproken en kunt u in overleg een behandelplan samenstellen.

Behandelzones

 • Taille
 • Buik
 • Dijen
 • Billen
 • Heupen
 • Benen
 • Armen

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie, een vrijblijvend intakegesprek inplannen of een afspraak maken? Vind een instituut in de buurt of neem contact met ons op, telefoonnummer: 040-2624044.