Zoeken naar slimline afslanken

 
slimline afslanken
 
Slimline Beauty Instituut Stadhouderslaan.
De Slimline Combo is een computer-gestuurd apparaat met twee behandelingsprincipes. Met behulp van 24! elektroden, die op de buik, de billen en de benen worden geplaatst, geeft dit apparaat de spieren een prikkeltje, waardoor deze gaan aanspannen en ontspannen, zodat er een echte spiertraining plaats-vindt. Dus nooit meer die afschuwelijke buik billen en beenspieroefeningen, u gaat gewoon lekker liggen en het apparaat doet de rest! Tegelijkertijd krijgt u een behandeling met dieptewarmte. Door de combinatie van deze twee behandelingen wordt het verbrandingsproces verhoogd, de lymfedrainage bevorderd, wordt cellulite verminderd en worden de spieren verstevigd! De behandelingen worden meestal in kuren van 10 maal gegeven. Een behandeling duurt 45 minuten, u doet dus 45 minuten buikspieroefeningen en 45 minuten bilspier-oefeningen en 45 minuten beenspieroefeningen tegelijk. Al na 3 tot 5 behandelingen zult u merken dat uw lichaam steviger en gladder wordt. Omdat de spieren tijdens deze behandeling zelf het werk doen, worden er calorieën verbrand en zult u dus ook vetweefsel kwijtraken. Wilt u echter meer gewicht verliezen dan is het wel noodzakelijk om ook op uw voeding te letten. Wij kunnen u hierbij adviseren. Kortom, op deze manier is spiertraining en afslanken een plezier!
Afvallen zonder sporten: SlimLine Pod La Peau Satin.
Aan iedere kuur gaat een intake vooraf, waarin we aan de hand van uw gezondheidstoestand en het gewenste resultaat een behandelplan opstellen. Wil je de SlimLine POD boeken, stuur dan een email naar info@lapeausatin.nl of bel 0345 724905 voor het maken van een afspraak.
Slimness Gewichtsconsulent Bewegingscoach helpt u verder!
Slimness geeft inzicht in de kwaliteit van voedsel, zodat niet alleen het streefgewicht bereikt wordt, maar ook behouden blijft. Afvallen zonder dieet is immers de beste manier om blijvend kilos kwijt te raken. Op welke manier kunnen wij je helpen.
Slimline Studio.
Foto Slimline Combo. Samen afslanken met Slimline Studio. Bijna 10 jaar timmert Yelle den Boer aan de weg met haar alom bekende Slimline Studio. Tal van mannen en vrouwen genoten al van de resultaten van de Slimline-Combo, een heilzaam apparaat dat spieren en gewrichten verstevigt, cellulitis herstelt, striae verlicht én vet vermindert op precies de gewenste plek.
SlimLine Pod Moon City Spa.
Ook zal met behulp van de SlimLine Pod de huidstructuur verbeterd worden en nemen klachten met betrekking tot o.a. Verder hebben eerdere behandelingen in de capsule uitgewezen dat de SlimLine Pod voor een vermindering van stressgerelateerde klachten kan zorgen. Duur van een SlimLine Pod behandeling.
Slimline afslanken.
Een Slimline kuur van tien behandelingen, twee tot drie maal per week, corrigeert het figuur op die plaatsen waar het nodig is! Het resultaat van de Slimline kuur en het volgen van het voedingsadvies zal u dan ook versteld doen staan.
Line Studio Nanny SlimLine Pod slimline luxe behandelingsresultaat: voor hardnekkige cellulite zuurstofbehandeling linestudio mijnverhaal resultaten afslanken.
SlimLine Met de volgende programma's: Overgewicht, ontgiften, dus goed voor reuma en fibromyalgie patinten, figuurcorrectie, huidverstrakking en huidverjonging, anti-aging, fijne rimpels setpuntbehoud, helen en genezen van wonden. Vermindert spierspanningen en pijnen, evenals gewrichtspijnen. Verbetert de bloedcirculatie. Therapeutische hulp bij reumatische en arthrotische pijnen. Goede hulp bij afslanken.
Afvallen met Ladyline!
Neem gerust contact met ons op, wij helpen je altijd verder. De filosofie van Ladyline is dat afvallen alleen dan zinvol is als dat leidt tot een stabiel gewichtsverlies tot het gewicht waarbij de afvaller zich goed voelt en waarbij het resultaat voor de lange termijn kan worden vastgehouden.

Contacteer ons