Nieuws

Qsence start met eigen TV productie: I want my figure back

In I want my figure back volgen we kandidaten die plaatselijk van hun overtollige centimeters af willen. Gaat het ze lukken om in ca. 8 weken, 2 of misschien zelfs wel 3 kledingmaten te verliezen? Bekijk de afleveringen hier.

Klant ervaringen

Peter Herens

In de docusoap van Qsence op RTL4 & RTL5 worden verschillende instituten en cliënten op de voet gevolgd. Het eindresultaat van Peter Herens is inmiddels bekend.. Peter is maar liefst 15,8 centimeter slanker! Bekijk de samenvatting van het behandeltraject van Peter (inclusief zijn voor-situatie, tussentijdse resultaten en het eindresultaat), terug in een 2 minuten durende video: http://youtu.be/rtwusbUa9TI

Peter Herens
zoals gezien in de docusoap van RTL4 & RTL5!

Nieuwe trend: slank door geluidsgolven. Geen tijd om te sporten? - Nieuwe trend: QB LIPO II ofwel ‘wegtrillen’ van vet met behulp van geluidsgolven – Metro test het
Eerst een stukje theorie. Het QB LIPO II- apparaat waarmee de behandeling wordt uitgevoerd, werkt op basis van trillingsenergie. De geluidsgolven die daarbij vrijkomen, tasten vetcellen aan. De wand van de vetcel wordt doorlaatbaar waardoor het vet dat in de cel zit, vrijkomt. Dit vrijgekomen vet komt als energie (calorieën) terecht in de lever, waar het ongeveer zeven dagen beschikbaar blijft. Flink bewegen tijdens de dagen na de behandeling zorgt ervoor dat je deze energie verbruikt. Tot zover de theorie. Over naar de praktijk.

Ijskoude pads
De QB LIPO II behandeling bij Studio Amsterdam Zuid-Oost begint met het opmeten van de te behandelen gebieden. Daarna brengt therapeute Linda Noorlander tien ijskoude ‘pads’ aan. Zodra de het apparaat start, hoor ik een pieptoon. ‘Sommige mensen vinden het een rotgeluid, maar de meeste klanten storen zich er niet aan”. De pieptoon is inderdaad niet prettig, maar al snel merk ik het geluid niet meer op. Wél irritant is het kriebelen van de pads. Hoe langer het apparaat aanstaat, hoe meer ze beginnen te jeuken. Ik ben ook blij dat het apparaat na 30 minuten afslaat.

11,7 centimeter
Direct na de behandeling meet Linda me weer op en wat blijkt? Ik ben 11,7 centimeter kwijt. Niet verkeerd voor een half uurtje liggen. “Om ervoor te zorgen dat de vetten en afvalstoffen die zijn vrijgekomen je lichaam via het lymfestelsel verlaten, combineren we de behandeling altijd met lymfedrainage”. Niet veel later beplakt Linda me daarom weer met pads. Deze pads geven pulsjes af waardoor mijn lymfesysteem een extra boost krijgt

. Flink bewegen
Voordat ik de studio verlaat, geeft Linda me nog een paar adviezen mee. Zo raadt ze me aan om de komende dagen flink te bewegen en gedurende drie dagen vooral geen enkelvoudige koolhydraten te eten. In totaal onderga ik vier behandelingen en raak ik 22,3 centimeter kwijt. Enkele weken na de laatste behandeling zijn de centimeters niet teruggekomen.

Krant METRO: Getest door: Evelyn van Hasselt

Een paar maanden geleden kregen we bij PRiMERO een uitnodiging om een nieuwe, revolutionaire methode te komen testen waarmee vetcellen worden weggesmolten zonder dat er een operatie aan te pas komt. ‘ Yeah right’, dachten wij. Maar kom, proberen kon geen kwaad. We waren op z’n zachtst gezegd dus een tikkeltje sceptisch, toen we richting de afslanksalon vertrokken. Totdat we het resultaat zagen.

Na vijf behandelingen was ik in totaal maar liefst 20 cm kwijt. Permanent. Of ik even een nieuwe, revolutionaire methode wilde komen uitproberen, las ik in het mailtje. Cavitatie heette het en het beloofde vele centimeters vet weg te laten smelten zonder pijnlijke behandeling en zonder ‘ingrepen’ in je lichaam. Gewoon een half uurtje liggen en het apparaat zijn werk laten doen en het vet zou wegsmelten als sneeuw voor de zon. ‘Ja, en sprookjes bestaan’, dacht ik toen ik het las. Totdat ik het resultaat zelf kon nameten. Na vijf behandelingen was ik rond mijn taille maar liefst 8 cm kwijt, op mijn buik bijna 5 cm, rond mijn middenrif 3 cm en op beide bovenbenen respectievelijk 2 cm en 3 cm. Zonder dieet. Zonder moeite. En het meest spectaculaire is dat nu, vier maanden later, die centimeters er nog steeds af zijn. Toegegeven, ik zorg dat ik niet aankom. Maar ik val ook niet af. Ik ben niet op dieet. Het lijkt erop dat dit apparaat, de QB LIPO II, zijn beloftes waarmaakt. Pijn doet het zeker niet, je ervaart alleen een prikkelend, kriebelig gevoel wat na de 20 minuten die een behandeling duurt, wel irritant kan worden. Maar 20 minuten irritant tegen in totaal ruim 20 cm vet permanent kwijt zijn, daar hoor je mij niet over klagen!

De methode
De behandeling duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten per zone, er kunnen meerdere zones tegelijkertijd behandeld worden. Dus bijvoorbeeld bovenarmen, middenrif, taille, buik en bovenbenen. Er worden pads aangebracht op de te behandelen zones en via die pads worden met de QB Lipo II (zo heet het apparaat) geluidsgolven door de vetcellen gestuurd. Deze laagfrequente ultrasone geluidsgolven vernietigen de vetcellen. Het op die manier vrijgekomen vet wordt op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. De behandeling is volkomen ongevaarlijk, brengt geen risico’s met zich mee en heeft geen bijwerkingen.

Ik krijg complimentjes en zit – letterlijk – lekkerder in mijn vel Omdat één testpersoon eigenlijk niet genoeg is om een goed beeld te krijgen van de behandelingen, ging er nog een collega mee.

Toen ik het mailtje over ‘cavitatie’ las, was ik niet onder de indruk. Eerst zien, dan geloven, dacht ik. Pijnloos centimeters kwijtraken? Waar heeft dat addertje zich onder het gras verstopt? Ondertussen was het grote dagdromen wel begonnen: ik zag mezelf al op het nieuwe jaar proosten in een bodycon jurkje met een glas prosecco in mijn hand. Toch maar even proberen dus. Met de outfit in mijn achterhoofd, bestempelde ik mijn buik en de binnenkant van mijn dijen als de ‘probleemzones’. Nadat deze opgemeten werden, checkte de consulente de ‘hardheid’ van het vet (ieuw!). Zacht vet is makkelijker ‘weg te smelten’, hard vet – vetcellen die al langere tijd op een zone zitten – zijn iets lastiger. Aan de hand van deze test stelt de consulente het apparaat in. De pads met contactgel worden op mijn minpunten geplaatst (koud!) en blijven op hun plek zitten dankzij elastieken banden. Hallo rollade! Zodra de consulente op de knop drukt, hoor ik een irritante piep in mijn oren. Deze is niet voor andere waarneembaar, logisch – de geluidsgolven gaan immers alleen door mijn lichaam. Na een aantal minuten hoor ik de piep niet meer. En na een aantal behandelingen denk ik zelfs: ‘piep’? Welke? In het begin voel je bijna niets, de platen worden langzaam warm en dat is zelfs aangenaam te noemen. Naarmate de behandeling vordert, krijg ik last van jeuk. Ik probeer het te verbijten, maar het liefst trek ik de pads van mijn lichaam en smijt ik ze tegen de muur – daar is echter nog nooit iemand slank van geworden. Even doorbijten dus. De consulente legt uit dat de jeuk per persoon verschilt en raadt me aan om op iets anders te focussen. Ik probeer mijn kleine teen. Het werkt, maar na 20 minuten ben ik blij dat het apparaat uitzoeft. Nu het allerbelangrijkste: het meetmoment. Ik voel me net als een deelnemer van De Afvallers XXL die na een week zwoegen worden opgemeten. Spannend! En ja hoor, na één behandeling ben ik inderdaad al centimeters kwijtgeraakt. Groot verschil met de deelnemers van die tv-show: ik heb er niets voor gedaan! Na vier behandelingen ben ik in totaal 15 centimeter kwijtgeraakt en het is niet onopgemerkt gebleven. Ik krijg complimentjes en zit inderdaad – letterlijk – lekkerder in mijn vel.

Weekblad PRiMERO, getest door: Tatjana Schaap en Renee van Breukelen

Ik had altijd veel problemen met mijn huid. Ik vond dat ik snel tekende na een drukke week, ook had ik veel problemen met grove poriën. Deze combinatie was funest voor een mooi, verzorgd uiterlijk.

De wallen en het tekenen kon ik enigszins oplossen door op tijd mijn rust te nemen en te zorgen voor voldoende ontspanning. Maar voor mijn grove porien heb ik nooit een oplossing kunnen vinden.

Er zijn veel wondermiddeltjes te verkrijgen, ik heb er veel van geprobeerd, maar helaas bleef het resultaat uit.

Totdat ik las over de QB HED II. Ik las dat dit een gepatenteerde techniek was op basis van licht. Het grote voordeel is dat deze methode geen schade aanricht maar puur een biologische natuurlijke reactie vraagt van de huid. Ik was meteen overtuigd! Baat het niet en schaadt het niet.

Ik heb een kuur gevolgd en slechts na 3 of 4 behandelingen zag ik resultaat. Mijn huid was stralender, egaler en mijn porien waren minder grof! Ik kwam hierdoor lekker in mijn vel te zitten en dit straalde ik uit!

Anja uit Almere

Al jaren zat ik niet lekker in mijn vel. Volgens mensen in mijn omgeving was ik niet te dik, ik had immers mijn lengte mee (1.80 m). Maar iedereen heeft een bepaald gewicht waar men zich het prettigst bij voelt, nou dat gewicht wilde ik bereiken. Ik was er helemaal klaar mee.

Een vriendin had een advertentie gelezen over een proteïnedieet en wees mij hierop. Ik was erg sceptisch, ik hield immers van lekker eten en kon me niet voorstellen dat maaltijdvervangers lekker zouden smaken. Bovendien kun je niet heel je leven maaltijdvervangers eten, en als je ermee stopt hoe snel komen de kilo’s er dan weer aan?

Uiteindelijk heb ik een intakegesprek gehad en mede door de goede begeleiding en het goede gevoel wat ik had, ben ik toch gestart met het dieet.

Door de diversiteit aan producten was het niet eentonig en veel producten waren zelfs smakelijk. Ook kon ik met wat aanpassing gewoon met het gezin mee-eten. De eerste week was ik al ruim 2,5 kg afgevallen! Dat ging goed.

Na een aantal weken kreeg ik een dip doordat het afvallen een beetje stagneerde. Maar gelukkig kreeg ik het juiste steuntje in de rug en de goede begeleiding waardoor ik toch door kon blijven zetten. Uiteindelijk ben ik 15 kg afgevallen in 8 weken tijd, zonder al te veel moeite en zonder honger.

Tessa uit Heerlen

Na mijn zwangerschap was het voor mij erg moeilijk om het laatste randje vet bij mijn buik kwijt te raken. De komst van onze zoon, betekende ook een drukker leven. Hierdoor was het voor mij ook niet mogelijk om veel te sporten.

Uiteindelijk ben ik gestart met behandelingen met de QB Lipo Plus. Ik heb een combinatie van cavitatie en elektrostimulatie gedaan.

Ik heb speciaal gekozen voor de combinatie met elektrostimulatie omdat mijn buikspieren dan ook meteen getraind werden. Uiteindelijk ben ik na 10 behandelingen mijn buikje kwijt en heb ik een strakke buik gekregen.

Suzanne uit Blaricum

lk heb meerdere behandelingen gehad met de QB Lipo II.

Ik had eerst een poging gedaan voor mijn buik, om het uit te proberen. Nu zit daar niet veel maar was toch 5 cm van mijn omvang kwijt.

We zijn daarna verder gegaan met mijn benen dit is een moeilijk punt ook met sporten. Ik heb een behandeling gedaan van 8 x en ben totaal 8 cm per been aan omvang verloren.

Super bedankt voor alle goede zorgen en service.

Joselien uit Boxtel

Bent u ook enthousiast? Stuur dan hier uw reactie in.